Are you sure you want to continue?
Yes
No
 
 • Cliolone

  Clio Symbol Fidji - 1.5 dci - 82 cp - albastru metalizat

  1 Followers
 • ADR
  opened a topic :

  Montare computer bord

  24/03/2014 16:24

  Se poate monta un bord cu computer de bord pe un Clio Symbol care nu a fost prevazut cu aceasta optiune din fabrica?
  Daca da, ce trebuie sa schimb?

  See replies   3   7

 • ADR
  opened a topic :

  Informatii jante Clio

  10/01/2014 11:03

  Vreau sa imi schimb jantele de la masina in primavara (iar cele de tabla sa le tin pentru iarna) si chiar daca initial ma gandeam sa caut ceva special de pe Clio, acum am vazut niste modele care mi-au placut. Pe de alta parte, am citit in comentariile de la o poza de aici, ca pe langa numarul si distanta dintre prezoane, exista si alte specificatii de care nici nu am auzit. Imi poate spune cineva care sunt specificatiile jantelor care merg montate pe Clio?

  See replies   2   8

 • ADR
  opened a topic :

  Bataie pe denivelari la roata dreapta fata

  08/01/2014 17:22

  La roata din dreapta fata am niste batai atunci cand merg pe drum denivelat. Este foarte evident atunci cand merg pe piatra cubica la o viteza redusa. Am incercat sa lovesc roata cu piciorul atunci cand masina era pe cric sa vad daca se observa ceva, insa pare teapana. Poate sa fie de la planetara?

  See replies   3   7

 • ADR
  opened a topic :

  Tip bec faza scurta Clio Symbol?

  05/01/2014 14:06

  Ce tip de bec este pe faza scurta la Clio Symbol din 2006? Am vazut pe un forum ca unele modele de Clio 2 (faza 2) au H7 si altele D2S? Symbolul de care are? Din pacate nu am manualul masinii pentru a afla tipul becului iar pe forumuri nu gasesc niciun raspuns clar. Credeti ca cea mai buna solutie este sa demontez becul inainte sa cumpar? Nu de alta, dar parca nu m-as murdari de 2 ori, s-asa am vazut ca nu prea este spatiu de manevra acolo. :)

  See replies   3   7